Drs. Erwin Huiszoon

Fysiotherapeut, Psycholoog, Algemene Gezondheidswetenschapper (Praktijk Eigenaar)

Ik studeerde in 1987 af als algemeen fysiotherapeut. Mijn BA thesis was onderzoek naar een causaal verband tussen hoofdpijn en orofaciale klachten (kaakklachten). Ik startte mijn carrière in een verpleeghuis in Leiden en in een praktijk voor fysiotherapie binnen de sportgeneeskunde, eveneens in Leiden. Twee avonden in de week en op zondagen was ik begeleider bij de eredivisie handbalvereniging “Foreholte” in Voorhout (Dames I). In 1989 opende ik mijn eigen praktijk in Vlaardingen, met bijzondere interesse voor orofaciale problematiek (klachten van het kauwstelsel). Ik studeerde Psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden (RUL) en vervolgens Algemene Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Utrecht (UU). In 2008 startte ik als docent aan de Hogeschool Rotterdam (HRO) en deed medisch wetenschappelijk onderzoek bij het lectoraat Participatie, Arbeid en Gezondheid (PAG) in Rotterdam. Na afronding van het onderzoek tourde ik als sportfysiotherapeut drie maanden met schaatsers van Holiday on Ice door Griekenland en Turkije. Na terugkomst in Nederland hervatte ik mijn werk in mijn eigen praktijk en opende een tweede locatie in Noordhoek. Van april 2012 tot juli 2013 was ik kerndocent aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, waar ik voor het curriculum van de Master Musculoskeletale Revalidatie, uitstroom orofaciale fysiotherapie, onderwijs ontwikkelde en doceerde.

 • Contact

  • Paramedisch Centrum "Vettenoordse Polder"
  • Fysiotherapie / Diëtetiek
  • Locatie Vlaardingen
   Vetteoordskade 40

   3131 PZ Vlaardingen
  • 010-4603353 / 06-41969931
 • Contact

  • Paramedisch Centrum "Vettenoordse Polder"
  • Locatie Noordhoek
   Noordhoeksedijk 8

   4759 CB Noordhoek
  • 0168-405450 / 06-41969931